Livrarea se face in termen de maxim 5 zile lucratoare, pe teritoriul Romaniei, de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra. Va rugam sa folositi adresa la care puteti fi gasiti intre orele 9 - 17, in zilele lucratoare, livrarile efectuandu-se preponderent in aceasta perioada.

Costul livrarii produselor in Romania este de 20 lei. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 250 lei livrarea produselor este gratuita!

In cazul in care o comanda a beneficiat de livrare gratuita, iar in urma returului unuia sau a mai multor produse valoarea achizitiei scade sub 250 lei, clientul i se vor opri din valoarea returnata cheltuielile de livrare in valoare de 20 lei.

In cazul in care va decideti sa inapoiati anumite produse, care poate nu corespund dorintelor dumneavoastra, puteti sa o faceti conform legii (Ordonanta Guvernului nr.130/2000), in termen de maxim 10 zile lucratoare.

Articolele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate, sa aiba etichetele originale FORMATLADY, sa nu fie purtate sau deteriorate, documentele care l-au insotit. Coletul trebuie sa contina si „Formularul de Retur” completat cu toate informatiile necesare la urmatoarea adresa: S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. – strada Austrului, nr. 42, sector 2, Bucuresti, tel: 0730 031 430 (L-V: 9.00-18.00). Cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de dumneavoastra. La primire coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Produsele achizitionate din magazinul online FORMATLADY se vor returna doar catre S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. – strada Austrului, nr. 42, sector 2, Bucuresti, nu se va accepta returnarea produselor in magazinele FORMATLADY.

De asemenea, exista si posibilitatea inlocuirii produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. In cazul in care doriti inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu livrarea vor fi suportate de dumneavoastra. Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 30 de zile calendaristice prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau un produs ce prezinta defecte, contactati intr-un interval de 72h echipa FORMATLADY la adresa mai sus mentionata pentru a reclama aceasta situatie si ne vom asigura ca produsul sa fie inlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre echipa FORMATLADY.

Pentru comenziile cu ridicarea din magazine veti fi contactat de catre echipa FORMATLADY in maxim 2 zile lucratoare de la efectuarea comenzii. Produsele se vor ridica din magazin in termen de maxim 5 zile de la confirmarea telefonica. In cazul promotiilor FORMATLADY online (care nu se regasesc in magazine) nu va fi posibila ridicarea comenziilor din magazine.