FORMAT LADY este un concept 100% Romanesc ce a luat fiinta în 2011, printr-un parteneriat între mai multi producatori romani de articole de imbracaminte, accesorii, marochinarie si incaltaminte pentru dama. Se adreseaza femeilor moderne, active si elegante, cu accentul pe segmentul de varsta 30 - 50 de ani.

Produsele FORMAT LADY sunt concepute, desenate și realizate în Romania.

Incercand sa ofere solutii vestimentare pentru fiecare zi, FORMAT LADY propune haine feminine si moderne potrivite fiecarui moment: imbracaminte clasica pentru birou, imbracaminte lejera pentru momentele de relaxare, imbracaminte eleganta pentru evenimentele festive si accesorii care completează imaginea si oferă o nota de individualitate.

Format Lady acorda un interes sporit detaliilor si calitatii productiei, astfel designul este gandit pentru a oferi proportionalitate armonioasa corpului, iar materialele de inalta calitate sunt alese fiecarui articol in parte pentru a oferi suportul necesar.

Produsele Format Lady sunt realizate in Romania de la concept si pana ce ajung pe umerase in magazinele noastre.

Primul magazin FORMAT LADY a fost deschis în București în vara lui 2011, în Bd. Iancu de Hunedoara nr. 64, sector 1 (intersectia Calea Dorobanți cu șos. Stefan cel Mare). Al doilea magazin a fost deschis la sfarsitul anului 2012 în Unirea Shopping Center, iar din mai 2014 este deschis al treilea magazin in Bd. Gen. Gh. Magheru nr. 18, sector 1 (in apropiere de Piata Romana). Din martie 2012 functioneaza magazinul on-line www.formatlady.ro

S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. - cu brandul FORMAT LADY este raspunsul cautarilor femeilor moderne, active si elegante in ceea ce priveste imaginea lor zilnica.

Va uram Inspiratie la cumparaturi!