S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. - cu brandul FORMAT LADY certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor.

S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L colecteaza date cu caracter personal pe paginile sale, numai cu acordul voluntar al utilizatorului sau al clientului, in urmatoarele scopuri: validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta; rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta; pentru a asigura accesul acestuia la serviciile oferite; trimiterea de buletine informative periodice (newslettere), in format exclusiv electronic; contactarea acestuia, la cererea sa voluntara; contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii; scopuri statistice.

Garantam securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul nostru informatic. Utilizatorii site-ului pot solicita stergerea datelor din baza prin email la adresa office@formatlady.ro.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de clienti: comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale.

S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii.

Din cauza ca datele sunt transmise electronic, compania S.C. FORMAT LADY ONLINE S.R.L. nu poate fi facuta responsabila de pierderea lor sau copierea neautorizata prin interceptare. La sesizarea utilizatorilor, aceasta va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate cele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.